Chystáte se do tanečních nebo na maturitní ples?

Připravili jsme pro naše studentky balíčky slev,díky kterým budou moci vypadat na parketu úžasně nejen na prodloužené či závěrečné…

Přijďte se podívat na naši novou kolekci, která právě dorazila do našeho salonu v Kroměříži. Pokud si u nás vybere šaty více jak 5 studentek z 1 třídy, mají všechny slevu 10 % (cca 100 – 200 Kč každá). Pokud vás bude více jak 10, získáte slevu 20% každá (cca 200 – 500 z celkové ceny šatů!!) Navíc dáváme k šatům kravatu pro partnery v barvě šatů zdarma!

Žádné šaty u nás nenajdete 2x, takže se vám nemůže stát, že by někdo z jedné třídy měl stejné šaty. Výběr je v různých barvách, velikostech, s flitry, kamínky, spodnicemi… Ceny půjčovného dlouhých šatů jsou v rozmezí od 800 – 2500 Kč. Na malou ukázku se můžete podívat zde. Zbytek najdete přímo u nás v salonu na Moravské ulici v Kroměříži.

Letod nabízíme exkluzivně také balíček půjčovného krátkých šatů. Pokud nechcete na kurzy chodit pořád v jedněch šatech, můžete si u nás krátké šaty půjčit na 2 týdny za pouhých 500 Kč! Ušetříte tak 50 % z ceny a navíc budete pro svého partnera i okolí pořád jiná. A to není vše! Pokud si u nás půjčíte aspoň 1x krátké šaty v průběhu kurzu, dostáváte od nás další slevu na šaty na závěrečnou. Tak to už se vyplatí přijít si obhlédnout naši novou kolekci. Ale neváhejte. Šaty se u nás zamlouvají velice rychle. :)

Prosím objednejte se předem na tel 603 288 975. Hlavně u většího počtu zájemců naráz!

Budeme se na vás těšit…