BEAUTY SHOW 2015 19.6.2015

TO TU JEŠTĚ NEBYLO!! Zveme Vás na velkolepou módní show mladých a talentovaných návrhářů a veletrh zdraví a krásy v jendom v nádherných zahradách výstaviště Floria v Kroměříži.

Kdy: V pátek 19.6.2015 v 18 hodin

Kde: V zahradách výstaviště Floria v Kroměříži

Co Vás čeká: Jedinečné kolekce mladých návrhářů (šaty, boty, kabelky, taneční šaty, pánská i dámská móda), konfekční kolekce Mohito, originální hair and make up show, společenské a svatební šaty našeho salonu Juliana a spousta dalšího. Přijďte se nechat opečovat vizážistkami, vyzkoušet kosmetiku, novou kolekci Optiky Fénix, líčení pod brýle, padnoucí podprsenky, masáž rukou, ochutnat prvotřídní vína od vinařství Štěpán Maňák (zdarma v rámci VIP vstupenky),  nechat si poradit v oblasti výživového poradenství a zdravého životního stylu, prohlédnout si handmade bižuterii…

Program začíná v 18 hodin. Show a afterparty s rautem potrvá do půlnoci.

Základní vstupenka na akci stojí 250 Kč, která Vám umožní vstup na veletrh a show. Pokud si chcete akci užít naplno, objednejte si VIP vstupenky za 350 Kč, které Vám umožní vstup na veletrh a show (s VIP místy v prvních 3 řadách), ochutnávku pvotřídních vín od vinařství Štěpán Maňák a vstup na VIP afterparty s rautem a DJem.

Vstupenky zakoupíte v salonu Juliana na Moravské ulici v Kroměříži, v Beauty studiu Jany Gábové na Březinově ulici v KM, v salonu Top hair ve Vodní ulici v KM, v kadeřnictví Freestyling Simony Klammertové v Koperníkove ulici v KM nebo na emailové adrese beautyshow2015@gmail.com.

Více informací pro návštěvníky i vystavovatele získáte na www.beauty-show.cz

Podívejte se s námi na malou ochutnávku toho, co Vás čeká…

Beauty show 2015