10 Největších chyb…

10 Největších chyb, kterých se dopouštějí nevěsty při výběru šatů:

Chyba č. 10 – Neodsuzujte šaty na věšáku!

Bohužel toto je jedna z nejčastějších chyb, které nevěsty dělají. Ne nadarmo se říká – „Visí to jak na věšáku…“ Nechte si poradit a vyzkoušejte šaty, které Vám nabídne svatební asistentka s ohledem k Vaší postavě, typu pleti a barvě vlasů… budete příjemně překvapené.

Chyba č. 9 – Nepřežeňte to!

Chcete vypadat úchvatně? Nedocílíte to tím, že Vaše šaty budou kombinací všech možných materiálů, kamínků, perliček, volánků…  Méně je někdy více.

Chyba č. 8 – Nebuďte svatbou posedlé!

Samozřejmě, že svatba má být a právem je jedním z nejkrásnějších a nejdůležitějších dní ve Vašem životě. Nicméně nebuďte tímto dnem posedlí, ať nezastrašíte svého budoucího muže a neotrávíte své družičky. Snažte si přípravy užít a stres ponechte svatební koordinátorce.

Chyba č. 7 – Nepřežeňte to s výběrem!

Jak se říká – „Kdo vybírá – přebere“ . Pokud jste našli šaty, které cítíte, že jsou ty pravé – Přestaňte už vybírat! Jen Vás to zmate.

Chyba č. 6 – Nezkoušejte si šaty, které si nemůžete dovolit!

Pokud jste si určili limit na šaty, neporušte ho, pokud by to znamenalo vážné finanční trhliny ve Vašem celkovém svatebním rozpočtu. Nemá smysl zkoušet si šaty, které Vám nedovoluje Váš rozpočet. Jen Vám to zlomí srdce a zkazíte si tak náladu při hledání těch správných šatů. I za málo peněz, může být hodně muziky. Svěřte se profesionálům a ti Vám poradí v čem budete vypadat nádherně i při menších výdajích.

Chyba č. 5 – Nehledejte šaty nepřipravená!

Než vyrazíte do salonu, podívejte se na internet a hledejte inspiraci. I když ty pravé šaty mohou být úplně jiné než ty, které jste si doma vyhlédla, alespoň budete mít představu o tom, jaký styl se Vám líbí a nelíbí, než si šaty začnete zkoušet.

Chyba č. 4 – Nespoléhejte na svou maminku a kamarádky!

Je krásné, když můžete tuto zkušenost sdílet s Vaší maminkou nebo kamarádkami. Určitě si nechte poradit. Ale toto je Váš den a Vaše svatební šaty. Mělo by to být jen o Vás a Vašich přáních a snech. Nemusíte se cítit špatně za to, že se nechcete vdávat v šatech, které by si přála mít Vaše maminka nebo kamarádka (ať už na Vás nebo sama na sobě).

Chyba č. 3 – Nesnažte se kompletně změnit design šatů!

Designéři vědí co dělají, když navrhují svatební šaty. Pokud se Vám některé šaty líbí, ale potřebovaly by více než jen kosmetické změny, raději si najděte jiné šaty. Bude to méně pracné a méně nákladné.

Chyba č. 2 – Neukazujte příliš mnoho „kůže“!

Ve svatební den byste měla vypadat elegantně. Samozřejmě i sexy. Vaši hosté by se ale neměli při pohledu na Vás cítit nepříjemně, protože vypadáte, že Vám brzo vyskočí ňadra ze šatů. „Sexy a elegantně“ může jít ruku v ruce. Stačí k tomu přidat trochu vkusu a nechat si poradit. ;)

Chyba č. 1 – Nepochybujte o svém výběru!

Při výběru šatů, naslouchejte svým pocitům. Pokud jednou najdete ty pravé, které Vám krásně sedí a cítite se v nich úžasně, nepřemýšlejte nad tím, jestli byste našla jinde lepší. I když vyzkoušíte dalších 100, s největší pravděpodobností je budete neustále srovnávat s těmi prvními a nebo budete tak unavená a otrávená z věčného hledání, že si nakonec vyberete šaty, které „jen ujdou“. Zažeňte obavy a důvěřujte svým pocitům. Vyvarujete se tak zbytečnému stresu…